Промяната Кирил Асен

А единственото което успяхте да постигнете вие, за последната година и половина е отвращението, апатията и безнадежността на хората към политическите процеси и участие в тях

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По повод резИлтатите от изборите:

След геополитическият вот, Путин няма да анексира София и да инсталира външни тоалетни на всички. А велоалеи ще има дори в коридорите на на жилищата.

А сега сериозно, право куме в очи и бак ту риалити.

Неописуемата радост, и отново надменност и обиди от соевите постелки за котешка тоалетна започнаха да се леят още от вчера сутринта . Как смачкали всички, навсякъде и на следващите избори щели да вземат 20 области.

Мили мои неможачи, редно е, след като вече се явявате на няколко избора, да можете да събирате числа, не като на първите избори, когато имахте представители във всички комисии и бяхте сгрешили сборовете на 83% от протоколите. Но пък понеже сте неможачи явно не можете, затова се чувствам длъжен да ви обясня.

ППДБ на тези избори има 200 хиляди гласа, плюс минус.

Като 113 хиляди са в София, Това е! Това е всичко което вие лично, като коалиция от 6 партии можахте да съберете. Съберете гласовете ви за листи в цялата стана (чисто партийният вот) и ще получите на колко максимум може да се надявате на наближаващите парламентарни избори. 7-10% от гласувалите (в зависимост от активността), и 3% от имащите прави на глас в България. Нещо което вашите лидери знаят отдавна.
Но да видим и знаковите ви “КОЛОСАЛНИ” победи в надпреварата за кметове.

Искам да обърна особенно внимание на победата в Благоевград,

При 2500 гласа за ППДБ, кмета бе избран с над 13500 гласа срещу кандидата на ГЕРБ. Знаете ли кой подкрепи “вашият” кандидат?

На първият тур за да стигне на балотаж с 7500 гласа , местни бизнес среди, уморени и недоволни от управлението на ГЕРБ. Хора борещи се за ОП или имащи интереси в региона и общината, които никога няма да се осъществят при управлението на ГЕРБ, а парите ще отидат при други кръгове и фигури. Защо са подкрепили него, а не кандидат на друга партия? Защото е много по “лесен” за командване и изобляне. Тествано още на първото правителство на ППДБ и доказано, чрез второто.

На балотажа “вашият кандидат” бе подкрепен от още 6000…

“рашисти, чебурашки, ватенки, цървули, ганявци, путинисти, антиевропейци и тн…”, както вие ги наричате ежедневно в постовете си, в блоговоете си, в “свободните си медии”.

В конкретния случай за Благоевград, симпатизанти на ВМРО, Герговден, БСП, Земеделският съюз, Левицата, че и Възраждане. и тн. все “нехора” , които явно нямат право да избират, както казав вашият нефелен фашизоиден псевдо премиер:

“Хора излезе да гласувате, защото ще го направят другите.”

Кои други бе мишок? Кои, дето явно не са хора? Асан не е ли хора?

Е, тези чебурашки ви избраха кмета в Благоевград. Както и отритнати или недопуснати до хранилката “бизнес” кръгове. Не го избрахте вие, с вашите 2500 гласа.
Във Варна ситуацията е подобна.
Но как стана така, цървули и ватенки да гласуват за ваш кандидат?

Това е защото НИЕ ватенките, цървулите, чебурашките, не можем да мразим като вас демократите, либералите и толерантните. И съблюдаваме личния, обществения и държавният интерес, а не повелите на “посолствата”. Същото важи и за бизнеса който не е на хранилката на ГЕРБ и ДПС.

За нас ватенките, по малкото зло е кмет НЕМОЖАЧ, зад който не стои никаква реална партия и овладени служби, административен апарат, прокуратура и съд, пред още 4 години, феодализъм, репресии, дерибейщина и кражби от мафиотизираните обвързани структури на местната и централната власт. На НЕМОЖАЧА може да му отидеш в офиса и да му се скараш. НЕМОЖАЧА не може да счупи даже нещо даже, камоли да ни навреди. Защото зад него не стои “апарата” на партия управляваща тоталитарно вече 14 години, а и не знае как работи дори този модел. НЕМОЖАЧА ще е много диалогичен кмет, защото нищо не може и не знае трябва някой да му казва.

А защо не се получи в и други градове кандидати на ППДБ на балотажа да станат кметове?

Защото явно в Благоевград и Варна, месните представители на сектата, са били по диалогични и не са успели да се изпокарат с абсольютно всички “цървули, ватенки, чебурашки, рашисти, цървули, комунисти и ганявци” и не са обиждали всички, които не споделят вижданията им, като част от официалната политика на НПО партията на национално ниво.

И там е можело да ПОМОЛЯТ за ПОМОЩ и ПОДКРЕПА на която нормалните хора (ватенки, цървули, рашисти и комунисти) са откликнали, само за да не е фасалията на ГЕРБ.

Но който, от която и да е партия да беше стигнал до балотаж с ГЕРБ, щеше да бъде подкрепен. Дори много повече от колкото ППДБ кандидата… (Справка Шумен).

И други градове ние “ватенките, цървулите и комунистите” опитахме да сменим модела, пък дори с НЕМОЖАЧ, но отвращението от начина ви на водене на кампания заключаваща се до “Тъп си ганя цървулски, не разбираш от европейски ценности, заслужаваш си кочината, но трябва да гласуваш за мен!” не можеше да бъде преодоляно…

И като цяло ганя, ватенките, рашистите и цървулите, които ви дадоха подкрепата си парламентарните избори ви я дадоха, не защото много ви се кефят на геополитическите позиции, цивилизационния избор, “правилната страна на истоврията”, а защото обещавахте разграждане на модела на ГЕРБ, борба с корупцията и премахване на мафията от държавата.

Което сменихте на Шенген, Еврозона, санкции, зелении и коалиция с Бойко.
Сега виждате резултата с който се гордеете.

200 хиляди гласа!!! От 620 хиляди. ЧЕСТИТО!

Овъртолени във собствените си демагогии, заблуди и пропаганда забравяте, че вашето появяване като фактор на политическата сцена на България го дължите само и единствено на “руZката подлога”, Zеления чорап”(за вас), президента Радев (за мен). Единственият, който започна и се справяше много добре срещу завладяната от ГЕРБ държава и чрез служебните си правителства (част от които бяха и ваши лидери), ПРЕЗИДЕНТА който направи администрацията на ГЕРБ и структурите на ГЕРБ по ниски от тревата, по тихи от водата. Това за което ние ганявците, рашистите и цървулите се борим вече повече от десетилетие.

А единственото което успяхте да постигнете вие, за последната година и половина е отвращението, апатията и безнадежността на хората към политическите процеси и участие в тях. Първо чрез постоянните обиди към 97% от гласоподавателите в България, в това число и към онези над 400 хиляди (извън “твърдото ви ядро” от демократи, либерали, толерантни, цивилизовани, елитарни избиратели), които ви подкрепиха на парламентарните избори. След това и чрез коалирането ви с ГЕРБ.

Единствено ваша е вината за ниската активност, защото глупавият ганя вижда, че всеки който може да се докопа до властта се коалира с мафията. Защо му е да гласува?! Още по малко пък за вас, дето вашите министри нямат регистрация в страната…

Която пък ниска активност ви бе от полза в София, за да си изберете “геополитически” кмет с 5000 гласа преднина и 17% от общият брой гласоподаватели и ще управлявате велоалеите които ще направите.
И като цяло, на фона на тези резултати, трябва веднага да станете диалогични, смирени, кротки. Да спрете с пропагандата, демагогията и геополитическите глупости, ако искате да запазите поне тези 200 хиляди гласа за предстоящите парламентарни избори и да може да се джавкате с Възраждане в парламента с 20тината си депутати.
Защото вашето съществуване след създаването ви от Президента, както и това на Възраждане се крепи на процеси и настроения нямащи нищо общо с вътрешните фактори в страната.
Обичате законността, ама само когато става дума за вас.
Обичате демокрацията, но само вашето мнение има значение.
Либерални сте, само ако става дума за вашите НПО свободи.
Толерантни сте само към себе си.
Обичате свободата на словото, за да обиждате другите, а когато те го правят това е език на омразата.
Променете се!!!
И най-вече спрете да обиждате хората. 3% не е фактор, а статистическа грешка…
Изслушвайте, вслушвайте се, питайте, търсете контакта, търсете помощ, както търсихте за балотажите на “вашите” кандидати.
И ако на някоя соева постелка, поста ми звучи обидно, помнете, че аз нито съм толерантен нито съм либерален, по вашите изкривени разбирания, но имам свобода на словото, а вие нямате право да се обиждате от истината.
Аз съм ГАНЯ рашиста! И подкрипих на балотажа, кандидата на ППДБ срещу този на ГЕРБ!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар