Зеленски

а корицата на „Time“ Зеленски прилича на Хитлер от бункера. ВИДЕО/СНИМКИ

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън коментира последния брой на списание Time от началото на седмицата, на което отново е изобразен президентът на Украйна Володимир Зеленски.

В материала на изданието се казва, че Украйна няма достатъчно хора, за да използва западните оръжия, дори ако Съединените щати и техните съюзници доставят всички обещани въоръжения, а в същото време местните власти „крадат, сякаш няма да има утре“.

Ето какво казва Лари Джонсън:

Видяхте последната корица на списание „Тайм“, на която Зеленски е изобразен като Адолф Хитлер в последните му дни в бункера.

Сравнете го с това отпреди една година: Зеленски беше представен така, сякаш е поредният Уинстън Чърчил или нещо подобно. Мъж на годината на Time!

И сега той е нищо. Никой не го иска.

И той прави тези безумни изявления, за да привлече вниманието. Той е пренебрегнат. А това е много опасно, защото, подценявайки Русия, тези украинци започнаха да вярват на собствената си пропаганда. И сега трябва да признаят, че са загубили. И че те вече губят сериозно и ще губят още по-сериозно през следващите седмици.

КритичноБГ припомня, че в края на миналата година законодателите на САЩ сравниха пътуването на Зеленски до Америка с коледната поява на Уинстън Чърчил в Капитолия през 1941 г., дни след като нападението на Япония над Пърл Харбър вкарва САЩ във Втората световна война.

За мен е особено вълнуващо да присъствам един героичен лидер пред Конгреса по време на война – в момент, в който демокрацията е поставена на карта„, каза тогавашният председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси тъй много развълнувана, защитник на Украйна, чиято покана към Зеленски бе едно от последните й действия преди републиканците да поемат контрола.

Година по-късно едно от най-авторитетните списания Time на практика срина с коментарите и корицата си Зеленски.

 

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар