бойко русофили

А тия „шпиони“-русофилите не бяха ли ония крепящи Вожда през годините ?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Не бяха ли Борисов и компания от ГЕРБ, които сториха предизборен поклон на Национално движение “Русофили”, които, си поръчваха социологически изследвания за съотношението на русофилите и “русофобите” при гражданите зе европейско (евразийско ) развитие на БГ ?!

След срещата НД “Русофили” и Борисов през 2017 г. ( във фейсбук) ни осведомиха по съмнително съвпадащ начин, за съвпаденията в предизборната борба ?

А вчера и днес тези същите са „шпиони“ ?!
Ето как се похвалиха по онова време :

бойко русофили

“Състоянието и перспективите на българо-руските отношения бяха обсъдени днес на среща между ръководствата на НД „Русофили“ и Политическа партия ГЕРБ.
Срещата е по инициатива на Национално движение „Русофили“, което се обърна с покана за предизборни разговори към партиите с потенциал да излъчат представители в следващия парламент – АБВ, „Атака“, БСП, „Воля“, ВМРО, ГЕРБ и ДПС.
По-общата цел на инициативата е да допринесе за подобряване на българо-руските отношения и в този смисъл за привеждане на държавната политика в по-пълно съответствие с настроенията и очакванията на българския народ. Убеждение, че „България трябва в максимална степен да възстанови и поддържа приятелски отношения с Русия“, са изразили 67 процента от запитаните в национално представително изследване на „G consulting“, проведено през юли 2016 г.  На противно мнение са едва 5 процента.
За последната година посещенията на руски туристи в България са се увеличили с 40%, а с президента Путин сме обсъждали и потенциалните възможности за двете страни от проекта за газовия хъб „Балкан“, работата по който вече започна, отбеляза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Председателят на „Русофили“ Николай Малинов (сега „шпионин“ ) подчерта, че движението сътрудничи много ефективно с редица кметове на ГЕРБ. Според цитираното проучване съотношението между русофили и русофоби сред електората на ГЕРБ е 48:13 процента.
Ти да видиш ?! 48 % от герберите могат да станат „шпиони“ …
В последните години работим много интензивно, за да бъде възстановена популярността на руския език у нас, оказваме методическа и организационна помощ за изучаването му в детските градини и училищата, отбеляза зам.-председателят на „Русофили“ Пенчо Зулчев. Той отправи молба към лидера на ГЕРБ да подкрепи тези усилия, които бележат видим успех”.
Бойко Борисов във фейсбук:
“По покана на Национално Движение „Русофили“ днес проведохме съвместна среща. Запознах техните представители с прагматичните отношения на България с Русия и ЕС.
Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов през март 2017 г. във фейсбук профила си.
Знакова помощ от русофилски приятели за изборите и ГЕРБ
Случайно или не руският посланик в България Анатолий Макаров посети по онова предизборно време рафинерията на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД, която е дъщерно дружество на ПАО „ЛУКОЙЛ“ дни преди изборите. Освен него вчера в завода гостуваха и генералният консул на Русия във Варна Сергей Лукьянчук, търговският представител на Русия в България Игор Илингин, Валентин Златев -председател на Българската петролна и газова асоциация,  генерален директор на „Лукойл“ и почетният консул на Руската Федерация в Бургас Тонко Фотев, съобщават от нефтената компания.
„Ако питате мен, който многократно съм посочвал очевидното русофилстване на Борисов, няма изненада във факта, че ГЕРБ вече официално се нарежда сред посочените от петата колона на Москва проруски партии“, посочва в публикация Иво Инджев.
Такава е реалността – с пари, с гласове от назначената от 2009 г. държавна и общинска администрация, с яка платена политическа реклама, с помощ от руски приятели Борисов и ГЕРБ спечелиха изборите на 26 март 2017 г. и не само тях …
А другите нека си спорят за демокрация, борба с мафията, корупция, съдебна реформа, култура, демографска криза, пенсии и т.н. От ГЕРБ искат властта, която храни и обогатява, а когато парите са при тях те ще почерпят съюзниците с някое милионче, а някои и с милиард и кусур, министерство, както и избирателите с по 50 лв. за Коледа…
Та кои бяха „шпионите“ ?! Метаморфози или …
„Под лупа“

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар