А, честито на чалгарите и царските козяк-калинки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не вярвах, че ще се съглася някога с нещо, казано от Хаджигенов, но явно потресът от вчера накара доста хора да осъзнаят истината. СлавитУ Трифонов вместо от джипката, ще управлява държавата от фейсбук и телевизора. Простете, ако не виждам кардинална промяна.

А изказването му за ново правителство, съставено от царски хищни калинки и козяк-калинки, сведено до знанието на раята по телевизора, без консултации и без проучване, направо нагло се гаври с народа, който го избра. Не може и не трябва един политик да си въобразява, че не е длъжен на никого и не дължи уважение на никого. Дължи!

Първо – на другите, които също са избрани от народа и второ – на народа, който го е избрал. СлавитУ не спази нито едното.
Самонадеян, арогантен и ибрикчийски настроен към САЩ и ЕС. Това получихме от изборът на поколението Z и чалгаджийски настроения материал. Днес по медиите ни сполетя навалица от царски юпита и антураж, които да ни убеждават колко е готин НикитУ Василев и каква експертиза се лее и от ушите му. Аз лично човек, хвален от Лидия Шулева /в УС на Шишеджам и прочие „български“ фирми, самата тя от един друг произход, макар и с българско име/, не бих му поверила и млякото на котката, камо ли държавата. Последен пирон в доверието заби и Овчо /Милен Велчев/, царското юпи, което добре захлеби покрай царчето…..

Истината е, че СлавитУ, освен Магаданс и бенда, други експерти няма. Има калинки, които веднага се завъртяха във вихъра на властта, а той е толкова самовлюбен, че е готов да се стеле на Козяк, само и само да продължи да бъде новия месия. Ама не е и никога няма да бъде!

А сега чакам изтрезняването. Ще бъде бавно, мъчително, с позиви за повръщане и сиво-зеленикав тен, като след месец алкохолизъм с мастика, бира и рикия. Под звуците на чалга!

А, честито на чалгарите и царските козяк-калинки! Ама останалите какво сме виновни, не разбрах, че трябва да живеем в същата държава като тулупите, които махнаха Онуй, но продължават върло да се придържат към тулупщината!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар