А1 влиза на пазара с бързи кредити

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А1 обяви, че започва да предлага бързи кредити. Операторът вече пусна собствена кредитна карта, както и мобилен портфейл, а с услугата А1 Бърз кредит ще отпуска до 3000 лв., независимо дали клиентите използват други негови услуги. 

От А1 обясняват, че процедурата по издаване на бърз кредит се случва изцяло онлайн, а одобрението отнема не повече от 15 минути.

При положителен отговор на предоставения имейл клиентът получава съобщение с документите за подпис, а на телефона – специален код, чието въвеждане се счита за фактическо подписване на тези документи. С това процесът по сключване на договор приключва, а желаната сума се превежда по посочения IBAN в рамките на 24 работни часа.

Кредитът може да бъде в размер между 100 и 3000 лв.

А1 има и онлайн калкулатор, с чиято помощ клиентите да изчисляват предварително каква сума трябва да върнат в зависимост от размера и периода на погасяване. Погасяването на кредита може да стане по три начина – чрез плащане в банков клон, през приложение за онлайн банкиране или през дигиталния портфейл A1 Wallet. Няма такси за предсрочно погасяване, а пълните условия на услугата са достъпни на страницата на A1 Бърз кредит.

Ползвате ли подобни услуги от други доставчици и бихте ли поискали бърз кредит от мобилния си оператор?

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар