А1 предлага каишка за смарт часовници с дизайн на мартеница

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А1 обяви, че пуска в продажба каишка за смарт часовници с дизайн на мартеница. Аксесоарът излиза по случай задаващия се първи март, като ще се предлага във версия за няколко от актуалните модели часовници. 

“Смартеницата”, както А1 нарича въпросната мартеница за смарт часовник, се представя като модерен прочит на българската традиция за носене на мартеници. 

В промоционалния период на кампанията от 12 февруари до 12 март 2024 г. всеки потребител може да си закупи смарт часовник от селекцията и да получи специалната каишка. Комбинираната оферта важи за Huawei Watch GT 4 и Watch GT 3, за серията Samsung Galaxy Watch6 и други налични модели от портфолиото на оператора.

Клиентите ще имат възможност да си закупят отделно и само каишка Смартеница на цена от 14.99 лв. За свободна продажба са на разположение пет вида персонализирани каишки, пригодени за основните модели умни часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а другите два са за Apple 38/40/41 и 44/45/49. 

Подробности – тук https://www.a1.bg/smartenitsa

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар