А1 пуска услуги за киберзащита на бизнеса в партньорство с Acronis

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На събитие за медиите в София тази седмица А1 България и Acronis обявиха партньорството си за старта на Acronis Cloud Data Center в София. Специализираната в киберзащитата Acronis ще използва центъра за данни на А1 за колокиране на най-новия от своите 111 облачни дейта центрове по света. Операторът от своя страна ще предлага на клиентите си A1 Cyber Backup – решение, което включва бекъп на данни, устройства и приложения, бързото им възстановяване в случай на инцидент, AI базирана защита от криптовируси и опасен софтуер, и инструменти за отдалечено управление в едно.

С новия дейта център в София доставчиците на услуги в България ще могат да съхраняват критични за бизнеса данни на своите клиенти локално на територията на страната. 

Всички решения на Acronis са предназначени да адресират петте вектора на киберзащитата, обясни Иван Дудин, регионален директор „Продажби“ в Acronis, като гарантират безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (Safety, Accessibility, Privacy, Authenticity, Security) на данните, приложенията и системите на дадена организация. 

Подробности за услугата на А1, A1 Cyber Backup, вижте в сайта на компанията https://www.a1.bg/a1-cyber-backup. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар