А1 пусна обновеното си приложение Моят А1, подарява 10 000 МВ на клиентите си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес А1 обявиха, че клиентите им вече могат да изтеглят новата версия на приложението Моят А1, което ще предложи по-удобен интерфейс и добавени функции. Абонатите, заплатили през приложението сметката си към оператора до края на годината, ще получат 10 000 МВ. 

Приложението вече ще предлага подробно описание на месечната фактура към А1, както и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги, обясниха от оператора. През Моят А1 клиентите ще могат да плащат една или всички фактури наведнъж, като могат да запазят банковата си карта за следващо плащане. 

Моят А1

Началният екран ще предлага прегледен вид на услугите, които клиентът използва, като така ще могат лесно да проверят потреблението и текущата си сметка. Ще има опция за активиране на допълнителни пакети и т.н.

Моят А1 ще включва и персонална оферта за всеки клиент, която според А1 има за цел да оптимизира разходите според нуждите им.

Всички, които платят сметката си към А1 през обновеното приложение до края на декември 2019 г., ще получат и 10 000 МВ трафик за мобилен интернет, който могат да използват лично или да пренасочат към свой приятел. Срокът тези мегабайти да бъдат изразходвани е 30 дни.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар