Бабата на малката Кристин: Искам лекарят сам да си скъса пред камерите дипломата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Ужасих се от гледката, изгубила съм моменти, линейката дойде, но аз дадох първа помощ на Кристин.” Това заяви пред камерите на bTV бабата на изнасилената и убита 7-годишна Кристин от село Сотиря.

“Дадох и вода, гушнах я. Господинътq наречен докторq дори не се наведе, за да я прегледа. Нямаше никаква лекарска намеса. На докторът от “Бърза помощ” видях само краката. Кондуктурка, слязла от превозното си средство потвърди версията ми.

Тя каза, че не е имало медицинска сестра, а докторът не е пипнал внучката ми”, каза още тя. Припомняме, че вчера лекарят, транспортирал убитото 7-годишно момиче заяви, че е започнал да преглежда детето, но бабата му е попречила. Според него жената е изпаднала в истерия и не е пускала малката Кристин.

“Искам лекарят сам да си скъса пред камерите дипломата”, допълни бабата на загиналото момиченце. “Искам той никога да не бъде доктор и да бъде назначен на много нисък чин – санитар или чистач”, коментира още бабата. “Ще съдим лекаря от “Бърза помощ”. Болницата също не беше подготвена за тежкия инцидент”, завърши тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар