Бабата на Тошко издъхнала след инсулт, писали я с Covid

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бабата на зам.-председателя на “Има такъв народ” Тошко Йорданов е била приета в болница в Ямбол, след като получила инсулт, но медиците решили, че е е с коронавирус. Два дни по-късно жената е починала. За личната си трагедия Йорданов разказа в “Панорама”.

“Баба ми получи инсулт и влезе в ямболската болница. В отделението нямаше нито един случай на коронавирус. След това решиха, че има коронавирус, мандахерцаха я из ямболската болница, която е отвратителна като условия – без асансьори са я разнасяли с някакви носилки нагоре-надолу на скенер и тя умря след два дни. След което майка ми трябваше да я погребва в оловен ковчег, защото не може да се прости с майка си заради диагноза коронавирус на някакъв тест, който дойде с четири или пет дни закъснение. Мисля, че след смъртта й дойде, без да има нито един болен от коронавирус наоколо”, разказа Йорданов.

Йорданов бе категоричен, че НОЩ не е трябвало да се ръководи от хирург. По-скоро за вирусни инфекции той би послушал проф. Чорбанов, отколкото Мутафчийски. “Това, че някои страни правят глупави ходове, значи ли, че и ние трябва да правим същото?”, попита той.

Когато се фиксираш в нещо, в което има ужасно много пари и един болен ти струва 1500 лв по пътека, и когато си решил да си правиш тест, но не си отишъл, а след това ти се обадят, че си под карантина, много хора съдиха държавата, каза още Йорданов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар