Баба ражда своето внуче, 4 години по-късно нейната дъщеря ражда първото си дете!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За 32 годишната Кели Макисак от Тексас, да стане майка чрез естествено раждане винаги е била абсолютна мечта. За съжаление в продължение на много години това изглеждало невъзможно.
Кели има поставена диагноза автоимунно разстройство, което причинява съсирване на кръвта.

 

Пътят към появата на така желаното бебче става наистина труден за нея и нейния съпруг. За съжаление двамата преживяват три опустошителни аборта. Въпреки това не спират с опитите и не се отказват от желанието да имат свое дете. И макар привидно сбъдването на тази мечта да се отдалечава, те продължават да го искат и да вярват, че има начин да стане.
Те решават да приемат идеята за сурогатно майчинство. Кели избира своята майка да износи нейното биологично дете. И така бремеността протича изтощително, а раждането продължава цели 38-часа.Накрая нейната майка – Трейси, ражда здрава дъщеря. Момиченцето е родено на 6 януари 2016-та година. Историята им по това време набира популярност, трогвайки сърцата на стотици хиляди хора.

Трейси е невероятно щастлива от възможността да помогне на своята дъщеря да изпита родителството и да стане майка.
Сега, 4 години по-късно, след като Кели има прекрасна дъщеря, тя преживява чудото, за което винаги е мечтала. На бял свят се появява абсолютно здраво бебе – Зоуи. Раждането е минало успешно и двете са добре. Кели нарича появата на Зоуи „чудо“ и споделя, че това чудо ѝ се случва за втори път. Изключително е благодарна на своята майка, че ѝ е помогнала да сбъдне своята мечта.
Новината била толкова невероятна, че дори местни медии я разпространили в централните си емисии.

Тази история ни кара да вярваме, че чудесата съществуват и трябва да продължим да имаме надежда за тях!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар