Бабикян и Хаджигенов били подслушвани: Не трябва да се правим на каубои, но ако законната власт не предприема нищо – действаме

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Майната му дали са ме слушали, или не. Ние го знаехме още миналата година, но е много просто и отвратително. Това е манталитет на управление, което руинира демокрацията като цяло.

Фактът, че властта реагира по този начин и много лош знак за демокрацията ни. Ако видим, че законната власт не прави нищо по въпроса, тогава ще предприемем действия. Ще покажем номерата на делата, но не трябва ние да се правим на каубои. Това не е наша работа.

Такъв е коментарът, който направи Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън“ пред bTV по темата със скандалните подслушвания, която разпали страстите на политическата сцена у нас в последно време.

 

„32-ма са подслушвани преди изборите. Ако към тях добавите и хората, които бяха подслушвани на протестите, ще получите общата бройка – 82-ма. Към тази бройка има и 25 човека от БСП. Не знам защо още не проявяват жив интерес. От „Демократична България“ също сигурно има подслушвани“, предполага той.

 

„Искате ли да ви дам някои от номерата, които са подслушвани? Моят и този на адв. Хаджигенов – тези два телефона са били подслушвани. Имаме вътрешни източници от службите. Все още там работят съвестни хора“, уточни Бабикян.

 

„Ген. Атанасов каза, че са подслушвани политици от опозицията. Защо не са подслушване политици от управляващите, ако към тях има висок интерес? Дори да приемем, че всички от опозицията сме някакви престъпници и долни типове, които непрекъснато искаме да навредим на държавата, ми е интересно как пък не подслушаха един-двама от управляващите. Властта все пак е в тях. Ако някой иска да навреди на България – да открадне пари или нещо такова – е логично той да е някъде във властта. От него зависи. От нас какво зависеше – да протестираме? Как точно да навредим на държавата?“, попита той.

 

По въпроса с искането в Бюрото по СРС, Бабикян коментира: „Въпросът е дали ще получим реалните отговори. Ако видите драм-състава на тази комисия, ще разберете, че там има само един юрист. Изпитвам дълбоки съмнения към способността на тази комисия. Три различни служби са били организирани да реализират тези подслушвания.“

 

По думите му унищожаването на записите не значи, че няма останали следи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар