Бабикян: Не знам как човек намира време да играе футбол, а да отиде в парламента – не

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Представителите на народа са в Народното събрание. Не знам как един човек намира време да играе футбол, а не да отиде в Събранието. Това каза пред БНР депутатът от „Изправи се! Мутри вън!“ Арман Бабикян по повод отказа на премиера в оставка Бойко Борисов да се яви в Народното събрание.

„Съвсем разбираемо е защо ГЕРБ нямат желание да водят разговори с нас – от нас не може да се очаква подкрепа за кабинет на ГЕРБ“, подчерта Бабикян по темата преговори за бъдещо правителство с първия връчен мандат: на ГЕРБ-СДС.

 

„Ние сме обявили темите, по които сме хомогенни, далеч преди изборната кампания. Спазваме това, което сме поискали по площадите на България и това са мотивите, заради които сме заедно“, коментира той, запитан колко е хомогенна парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън!“

 

Арман Бабикян смята, че в ПГ на ИМВ няма индикации за отцепление и преконфигуриране на депутати.

 

„Човек може да е сигурен само в смъртта. Имам спокойствието, че хората, с които сме заедно, ще изпълнят всичко това, което сме декларирали публично.“

 

Според Бабикян страната ни има проблем „във вертикален, а не в хоризонтален порядък“, защото сме „във феодална система и премиерска република, която няма общо с демокрацията и парламентаризма“.

 

„Бетонирането в енергетиката не се случва за 24 часа“, заяви Бабикян относно отхвърленото предложение на БСП за мораториум върху назначенията и финализираните конкурси за управителни органи на държавните предприятия. Той допълни, че в БСП има опитни в енергетиката хора.

 

„Седмица преди Корнелия Нинова „да се събуди по темата“, по една от националните телевизии Мария Капон е посочила конкретно име и конкретен борд в енергетиката и „човек, който предстои да спечели такъв конкурс“, поясни Арман Бабикян.

 

„Тази ранна прогноза взе, че се сбъдна и на никой не му трябваше кристално кълбо. Трябваше хората от БСП да се усетят още тогава.“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар