Бабикян: Няма проблем с нови избори, но дали ще променят нещо

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма проблеми да се отиде на избори, но дали това ще промени нещо. Това заяви Арман Бабикян от ИБГНИ пред Нова тв.

“Има партии, които са отдавна по властта, и са се обогатили доста. Те могат да правят 10 пъти избори. Други като нас, ходят с джобните си пари, които свършиха. И ако някой иска да ни отслаби, използва изборите като средство за натиск”, допълни той.

“Хванем ли нещо, ще бъде извадено на показ. Мая Манолова и Татяна Дончева имат различен начин на изказ. Единият възможен аргумент да не подкрепим кабинета са хората в него. Второто е ясно споразумение – с ясни червени линии – ГЕРБ и ДПС и приоритетите в управлението”, допълни той.

“Когато се прави една крачка напред и две назад, се иска писмено споразумение. Преди 2 седмици нямаше да искам. Но се почна – няма да ви кажем, ние ще го направим. Аз искам да почна с прозрачност. Нито искам да се окаля някой”, каза още той на въпроса дали е започнато с лъжа със смяната на името на кандидата в последния момент.

“Знам, че са канили Асен Василев няколко пъти. След това се оттеглили от него, защото разбрали нещо за него. Така може да стане с всеки. Вторият абсурд – Николай Василев. Политиката му разбрахме, когато бе деноминиран. Това нормално ли е?”, каза още той.

“Натискът не е добър начин за водене на разговор. Надявам се, че е въпрос на неопитност и аргументите са по-скоро в сферата на грешките отколкото на зла умисъл”, добави той.

“Ще разчитаме на това дали тези хора са почтени”, каза още той.

Бабикян заяви още, че няма опасност да останат в опозиция, но нарече “самообслужване” поведението на ИТН.

Ръководството на Парламентарната група на ПП “Има такъв народ” ще запознае групите на “Изправи се БГ! Ние идваме”,”Демократична България” и “БСП за България” със структурата и състава на проектокабинета, който предлагат.

Първата от предстоящите срещи за днес е с представителите на “Изправи се БГ! Ние идваме!”. Тя ще започне от 14.00 часа в зала “Изток” на Народното събрание. От 15.30 часа е срещата с “Демократична България”. Парламентарната група на коалиция “БСП за България” ще се срещне с “Има такъв народ” и кандидата им за министър-председател в 17.00 часа в зала “Изток” в Народното събрание.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар