Бабикян: От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не искат честни избори – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хората от ГЕРБ, които посетиха сградата на президента решиха да използват присъствието си, за да атакуват държавния глава, обяснявайки му, че се занимава с внушения и манипулации, че изборите ще бъдат нечестни и ще бъдат купени. Внушенията, че ще има манипулации на изборите битуват в българската политическа практика от десетки години и практиката е на ПП ГЕРБ, която е власт. Никой от управляващите не трябва да се сърди, че хората са убедени в тяхната непочтенност. Това го казаха и десетки хиляди протестиращи. Тези думи каза Арман Бабикян от “Отровното трио” във видео във Фейсбук.

“Намери се кой да го каже. Цвета Караянчева, която дори не знае къде е Пекин. Тя започна да говори за манипулации. А как може да бъде манипулиран човек, който дори не може да организира световните столици в главата си”, каза още той. 

“От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не искат под никаква форма да подменят всички методи, които те използват за манипулиране и злоупотреби по време на изборите. Когато имаш стотици хиляди невалидни бюлетини и сгрешени протоколи, би трябвало да не живееш в България, за да не знаеш за какво става въпрос”, допълни Бабикян

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар