Бабикян попиля ИТН и жалкия им проектокабинет: Подкрепа на кабинет с мъжка дума, ура другари и ти си пич не става

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ние трябва да стиснем очи и влезем в пещерата. Ние търсим някакви гаранции. Това с мъжка дума, ура другари и ти си пич не става. Това каза Арман Бабикян, коментирайки необходимостта от споразумение с партията на Слави, за да покрепят правителството, предложено от ИТН.

Ще постъпим демократично, като обсъдим предложеното правителство, допълни той. Ще гласуваме единодушно. Никой да не разчита, че Николай Хаджигенов и Татяна Дончева ще гласуват различно, каза още той пред bTV.

 

Рано или късно това ще се случи. И Борисов няма да се върне на власт. Някой много обича да размахва караконджули. Ако не се подкрепи този кабинет, кой носи вината? Чухте Тошко Йорданов – ние. Започнаха да се раздават вини. Как за отговоря дали подкрепям кабинета, като преди минута разбрах, кой е правосъден министър, каза още той.

 

Министрите се избират фриволно, първо един министър-председател, втори, трети. Хубаво е да си антисистемен, но трябва да знаеш коя система. Трябва да предложиш това, което хората предложиха на площадите – повече демокрация и по-малко крадене, категоричен бе той.

 

По думите му решението на Нинова да припознае  служебното правителство е идея на “Изправи се. БГ! Ние идваме!”.

 

,Виждам успоредни удари по служебни министри от ИТН и ДПС, които правят доста странно впечатление. Ние просто искаме яснота и споразумение, което продължаваме да очакваме. Ако не се подпише споразумение, то тогава какво се очаква от нас? Логично е да има лист хартия, върху който всеки да се е подписал със своя авторитет. Искаме заедно като партньори да си кажем правиците и кривиците, за да бъде това едно максимално добро правителство’, раязсни  още той.

Този, който държи мандата, има ангажимента да убеди околните. Когато информираш някого за нещо е едно, в другия случай те канят на преговори. Ние минаваме само за информиране. За състава на кабинета бяхме просто информирани на презентация на Power Point, след което станахме и си тръгнахме. Това беше всичко, разкри депутатът от ИБГНИ срещата с ИТН.

 

,Ние получаваме надменност и аз продължавам да настоявам за цивилизационен разговор и реализиране на мандата. Не искам да стигаме до криза и до случайни предложения на министри”, разясни в заключение  Арман Бабикян.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар