Бабикян: Правосъдието да пита Иванов какво знае

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жалостта към Борисов сега се е превърнала в национална игра, която се играе от всички, освободени от служебния кабинет, назначен от президента Радев. Това коментира ПР-експертът Арман Бабикян, депутат от “Изправи се! Мутри вън!” в 45-ото НС. Той пусна видео във фейсбук страницата на “Отровното трио”.

 

“Сълзливата поза на хората на Бойко Борисов стигна до там, че главният секретар на МВР, който беше освободен, да каже днес, че „знае много неща, но няма да ги каже“. Много е странно когато служител на реда заяви такова нещо. Правосъдието би трябвало да се заинтересува от тези негови знания. Все пак дори като обикновен гражданин може да се окаже от полза, защото сам каза, че „знае много неща“, заяви Бабикян, цитиран от offnews.bg.

Според него позата на жертва е любима най-вече на Бойко Борисов и неговите подчинени вече са се научили да я играят.

Той коментира, че в една цивилизована страна е логично хората, на които се няма доверие, да бъдат сменени с такива, на които действащият кабинет има доверие.

“Доверието отдавна е излетяло от изпълнителната власт – някой да се чуди защо има промяна на кадри най-малкото е нелепо”, категоричен е Арман Бабикян.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар