Бабикян: Срамно е властта да изкарва собственото си население терористи и лумпени

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“За безредиците винаги има виновни две страни. Аз лично съм готов да ги обединя в една, защото снощната случка – да, беше най-неприятната и грозната, но не и първата. Подобни опити имаше още през юли месец”.

Това коментира Арман Бабикян от “Отровното трио” във връзка с ексцесиите на снощния протест в София.

“Властта се вбеси, че тук имаше огромно количество хора от цялата страна, които дойдоха да им кажат да си тръгват. Никой от властта не каза, че промихме над 100 души от лютив спрей през деня. Направихме си собствена военно-полева болница. Никой от тях не каза, че имаше частни гардове, които изтеглиха протестиращи по посока „Леге“ и започнаха да им нанасят побой. Нито един от тези хора не каза защо трябваше да прегазят палатки с възрастни жени. Никой не каза защо трябва да бъде премахнат лагерът на „Орлов мост“. Искаме отговори за това насилие”, каза още Арман Бабикян.

Той заяви, че няма информация в палатките на „Орлов мост“ да е имало взривоопасни материали, както твърди полицията.

Според него целта на властта е да бъдат дискредитирани, че са се събрали, за да упражнят насилие.

“Когато народни представители се опитват да изкарат собственото си население терористи, лумпени, тулупи и някакви асоциални типове, това е много жалко. Това е техният народ и би трябвало да изпитват поне капка свян, когато го обвиняват в това. Нека не си мият ръцете с протеста. Срамно е. Ние ще останем тук”, категоричен бе Арман Бабикян.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар