Бабикян: Хората се събраха заедно, защото видяха, че имат диктатор над главата си, а не ляв или десен политик

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, коментира политикът от „Изправи се! Мутри вън!“

Протестът ще се излее в урните и само от хората зависи колкото протестни крясъка ще влязат в урните на България, заявява пред БГНЕС Арман Бабикян, който е водач на листа в коалицията „Изправи се! Мутри вън!“

Той постави под въпрос социологическите проучвания преди изборите.

„И това не е само този път, на тези избори, а по принцип, защото месец преди избори в България социологическите проучвания се превръщат в рекламни съобщения.

Имам много приятели социолози, съжалявам, че трябва да го кажа, но предпочитам да е ясно какво мисля, а не какво е възпитано да се каже. … Поне 30% спадна електоралната мощ на ГЕРБ – от 1 250 000, те са в момента някъде около 780 000“, изчисли Бабикян, който се похвали, че „такава щета нито една опозиционна партия не е нанасяла на ГЕРБ през последните 11 години нито отляво, нито отдясно“.

„Хората се събраха заедно, защото видяха, че имат диктатор над главата си, а не ляв или десен политик. …

Протестът продължава и в момента. Протестът ще се излее в урните и само от хората зависи колкото протестни крясъка ще влязат в урните на България“, коментира още новоизлюпеният политик, прочул се като идеолог на фалшивите новини у нас.

„Стабилността е успокоение за страхливите. Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, там няма никакви размествания на пластовете, никой не надава глас, там е мир, тишина, спокойствие и великолепна стабилност. У нас е обратното, имаме нужда от дестабилизация на мутрите, от дестабилизацията на олигархичните кръгове, от властовите центрове, които задкулисно дърпат конците – те трябва да бъдат дестабилизирани, а не държавата да бъде дестабилизирана“, смята още той.  

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар