БАБХ: И без свине ще се оправят в селата. Да не би нещо да се случи като избихме козите и овцете

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Изказване на шефа на БАБХ Дамян Илиев за пореден път е повод да се взриви общестовото, ето какво отговори на въпрос на медиите, защо здрави прасета трябва да се избиват и дали е наясно, че в селата хората разчитат на това прасе в задният им двор да изкарат зимата.
Според него нямало проблем, хората да се оправят и без прасе за през зимата, защото доходите на хората в България растат, пък и във всички села младите хора работели зад граница и пращали пари на роднините си. Това е изкуствено създавано напрежение от лумпени и платени провокатори, които искат да клатят правителството и стабилната обстановка в България. Видяхте какво стана миналата година, когато избивахме козите и овцете, заради болестта, вдигнаха се дори партийни централи да защитават Баба Дора и какво стана, болестта си е болест и ние като органи които мислим за държавата трябва да сме безкомпромисни.
Мерките се предприемат според предписания на европейската комисия за безопасност на храните и ние като страна членка на ЕС трябва да ги спазваме, не само заради нас, но и заради нашите съседи. Според мен протестиращите ще се приберат все пак става въпрос за 20-30 човека в Крушаре, навсякъде другаде хората разбират важността на проблема и си умъртвяват сами животните.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_81.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар