БАЗ и СЗБ: Показахме, че браншът ни е обединен и отстояваме заедно правото си на труд – Бизнес

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) благодарят на всички близо 10 000 представители на засегнатите бизнеси, които подкрепиха днешния ни протест-концерт. Това се казва в позиция на двете организации, разпространена след днешната демонстрация в “Триъгълника на властта”.

Ето какво още казват от БАЗ и СЗБ:

Въпреки тежките метеорологични условия, вчерашните провокации и опита на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) да провалят протеста, множество наши съмишленици не се поколебаха да пътуват до София от цялата страна. Всички заедно показахме, че браншът ни е обединен и отстояваме заедно правото си на труд.

Ние сме гневни от факта, че сме дискриминирани, но това не ни попречи да бъдем позитивни. И вярваме, че показахме истинското лице на предприемачите и служителите в нашия сектор – интелигентни и можещи граждани на Република България, които искат да се трудят и плащат данъците си именно тук!

Използваме случая да благодарим и на всички партньорски организации, които ни подкрепиха. Вашата помощ е безценна за нас и ние няма да я забравим, когато вие имате нужда дружеско рамо.

За нас беше чест да бъдем заедно на площада!

И отново напомняме, че нашите искания са ресторантите да отворят на 1 февруари, а нощните заведения на 1 март, като междувременно настояваме да бъдат изплатени всички договорени с държавните институции компенсации.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар