Байдън заяви, че се е справил „добре“ в телевизионния дебат в четвъртък срещу „лъжеца“ Тръмп – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 Байдън заяви, че се е справил „добре“ в телевизионния дебат в четвъртък срещу „лъжеца“ Тръмп

Фейсбук, Джо Байдън

Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви, че се е справил “добре” в телевизионния дебат в четвъртък срещу “лъжеца” Тръмп.

Според мнозина анализатори обаче 81-годишният Байдън е изглеждал безсилен и крайно неуверен в дебата срещу своя опонент от Републиканската партия. В определени моменти дори самият Тръмп изпитваше затруднение да разбере някои от тезите на настоящия стопанин на Белия дом.

В един от кръговете с въпроси Байдън бе попитан за ситуацията на границата с Мексико, на което той отвърна колебливо: “Общата инициатива по отношение на това, което ще направим, е повече гранични патрули и повече служители по въпросите на убежището”.

След това модераторът помоли Тръмп за реплика.

Не разбрах какво каза накрая, но мисля, че и той самият не се разбра, каза Доналд Тръмп.

На няколко пъти Байдън се прокашля и гласът му звучеше дрезгаво и по-грубо от обикновено, тъй като през последните дни се бореше с грип. Въпреки това няколко източници от Демократическата партия, цитирани от американски медии, вече говорят за “паника” около колебливото представяне на президента, което оказва голям натиск върху кампанията на демократите преди Конгреса на партията.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар