Байдън: Това не е протест, това е чудовищно!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Тези сцени не отразяват истинския американец, нито това, което ние представляваме. Виждаме малък брой екстремисти, които искат да наложат хаос. Това трябва да бъде прекратено на секундата. Настоявам демокрацията да стъпи крачка напред пред това”. Така новоизбраният президент на САЩ Джоузеф Байдън се обърна към янките с апел бунтът пред Капитолия да спре и незабавно да бъде възстановен мирът. 

“Не е важно дали президентът е добър или лош, важното е какво той изразява. Затова призозвавам Тръмп да се изправи в национален ефир и да защити клетвата, която е положил преди 4 години, и конституцията и да спре незабавно това. Разрушаването на Капитолия, чупенето на прозорци, хвърлянето на бомби. Това не е протест, това е чудовищен акт. Светът гледа”, каза Байдън.

И добави, че е шокиран и много натъжен от случилото се във Вашингтон. “Няма нещо, с което да не можем да се справим, когато сме заедно”, напомни той.

“Толкова се борим за тази демокрация, за да стигнем до този толкова тъмен момент. Америка не заслужава това. Америка ще победи това. Ние се нуждаем от възстановяване на уважението, на закона, на нормалността, а не от това. Това са САЩ – няма нещо, което да не сме постигнали заедно”, каза още Байдън и отново повтори: “Тръмп, изправи се”.

“Това са нашите проблеми, които трябва да решим, а не да търсим възпламеняването на конфликти. Америка има нужда да върне толератността си и достойноството си, това сме ние. Не това, което виждаме сега”, каза още Байдън.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар