Байдън хвърля САЩ във война с Русия, за да задържи властта

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Светът в опасност? Членовете на американската администрация са готови на всичко, за да попречат на Тръмп да дойде пак на власт, защото ще бъдат преследвани

Администрацията на Джо Байдън ще започне война срещу Русия през 2024 г., за да запази властта. Това заяви известният американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън.

В същото време журналистът изрази съмнение, че САЩ ще успеят да спечелят тази конфронтация, пишат чуждестранни агенции, цитирани от БЛИЦ.

„Администрацията на Джо Байдън няма представа какво прави. Джо Байдън не управлява държавата. Ще се бият с Русия. Следващата година ще има гореща война между САЩ и Русия. Не мисля, че ще спечелим. Но това е отделен анализ. Мисля, че това е политически въпрос. Те трябва да обявят режим на война, за да поемат военни правомощия и да спечелят“, коментира Карлсън.

„Трябва да сте загрижени за перспективата за открита или външна война с Русия. Разбира се, ние финансираме техните врагове. Следователно сме във война с Русия. Но имам предвид открита битка с Русия, където казваме, че сме във война с Русия. Мисля, че това лесно може да се случи. И виждам истинска истерия. Те се убедиха, че нашият световен враг е Русия. И мисля, че наистина го мислят. Дори републиканците го мислят“, добавя журналистът.

Телевизионният водещ подчерта, че започването на военни действия с Руската федерация ще бъде политическа мярка за сегашните американски власти, която ще им позволи, използвайки военновременни правомощия, да запазят властта. Според него членовете на настоящата американска администрация са готови на всичко, за да попречат на бившия американски президент Доналд Тръмп да дойде на власт.

Те се страхуват, че ще бъдат преследвани, ако загубят. Така Тъкър Карлсън обяснява своята увереност за предстоящите събития, заради които има опасност Земята да опустее.

Вчера известният журналист взе дълго интервю с унгарския премиер Виктор Орбан. По време на разговора ръководителят на унгарското правителство изрази съмнения относно способността на Въоръжените сили на Украйна да победят руската армия.

Междувременно новият лидер на ЧВК „Вагнер“ Антон Елизаров коментира в своя Телеграм канал, че войната в Украйна е показала кои са приятелите и враговете на Русия. В друг свой пост той съобщи, че България се кани да купува от САЩ бронетранспортьори „Страйкър“ за 1,5 милиарда долара, което ни гарантира да останем в листата на неприятелските страни.

Елизаров цитира и заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, който съветва сънародниците ни да не чакат примирие със Запада.

„Да, светът вече не е същият и няма да бъде такъв, какъвто бе. Войната в Украйна показа, че никога не сме били приятели. Сега целият Запад е срещу нас, а ние продължаваме да унищожаваме бойната им техника и да ликвидираме наемниците им. В този свят няма приятели и да разчиташ на някой друг освен на своите сили е глупаво“, коментира наследникът на Евгений Пригожин.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар