Бай Тошо: За онзи свят рекмаркета няма, защо е тази алчност, защо, не разбирам?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За онзи свят ремаркета няма, никой нищо не е донесъл на онзи свят, защо е тази алчност, защо, не разбирам?

Докато сте живи трупате блага, имане, имоти, пари и вещи, а само това, което в душата сте вземали, това и ще вземете на онзи свят. По мое време всички блага бяха народни за хората, всичко беше за общото благо и благоденствие на нацията. Хората другаруваха и не мизерствуваха. Човек за човека беше другар, но днес завистта и бедността ви изяде душите, а алчността раздели хората.

По мое време имаше за всички по малко, но по равно и всички имахте собствено жилище и кола, имахте банкови сметки, спестовни и пестяхте пари. Сега като гледам нямате имоти, коли има, ама пари нямате, а банковите сметки са кредити. Икономическото робство е голямо и непосилно, а държавата ви граби вместо да ви дава.

По мое време имахме силна и богата държава от която всички крадяхте, а сега имате силна мафия, която е яхнала държавата, а държавата краде от вас. Едно обаче трябва да знаете, че никой нищо не е донесъл на онзи свят.

Аз бях обвинен във всички земни грехове, но сега като гледам греховността е достигнала огромни измерения. Само добруването на нацията трябва да бъде приоритет, но за съжаление приоритет има мафията, но на всяко прасе му идва Коледата и сега като гледам се самоизяждат прасетата, но това не може да ме радва, защото те са забравили, че за този свят ремаркета няма!

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар