Станислав Балабанов от ИТН: Призивът на премиера за заплатата е необмислен

Балабанов: Другите се опитваха да ни учат на лицемерие и лъжи, бяхме неудобни за тях

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Останахме истински докрай, за нас беше най-важна истината. Другите се опитваха да ни учат на лицемерие и лъжи. Бяхме неудобни, защото бяхме прозрачни. Как да си мълчиш, когато работиш с лицемери? Това каза пред NOVA NEWS депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

По думите му в първите месеци се е разбрало, че коалицията не е това, което ИТН са очаквали. „Василев и Петков натискаха червените бутони на собствените си депутати, опитвайки се да превръщат парламента в гумен печат. През това време един слаб юрист, какъвто е Лена Бориславова, посрами българския парламент с решенията, които предлагаше. Влязохме в нови преговори заради кризите в страната ни. ПП убиха възможността да се реализира първия мандат, като искаха да наложат Асен Василев“, смята той.

Според него всъщност от ДБ са мислели за министерски постове, а заедно с БСП са планирали къде да сложат Петков за министър. Безпочвени са опорките за коалиция с ГЕРБ. Заради нас се закри спецправосъдието. Винаги сме били сами, с лицата си, ще се явим самостоятелно на изборите. Ще обясняваме на гражданите коя е истината. Нямаме съмнение дали ще прескочим 4-процентната бариера“, подчерта Балабанов.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар