Балони с детски послания ще полетят над София на 1 юни

Балони с детски послания ще полетят над София на 1 юни

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавната агенция за закрила на детето организира празник по повод 1 юни – Международен ден на детето, под надслов „Нека всеки ден да е ден на детето“, съобщиха от пресцентъра на агенцията.

В 11:00 часа от „Ларгото“ ще тръгне дефиле на ученици от столични училища, начело с мажоретен състав и духов оркестър. А в 11:20, в пространството между кино „Кабана“ и мемориалът на Първи и Шести пехотен полк, децата ще пуснат в небето 100 балона с детски послания. Програмата ще продължи с детски изпълнения, изненади и подаръци на сцената на кино „Кабана“.Празникът се организира в партньорство със Столична община. В него ще се включат министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков и неговият политически кабинет, както и представители на други ведомства и организации.


Тази година Държавната агенция за закрила на детето поставя отново акцент на празника с темата за безопасността на децата в мрежата. С игри с награди децата ще научат интересни факти и ще получат съвети за сърфирането в интернет от представители на отдел Киберпрестъпност при ГДБОП-МВР и от Комисията за защита на личните данни.

Богата е програмата за презника в столичните райони в София – вижте тук >>

 

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар