БАЛОНЪТ СЕ СПУКА: „Има такъв народ“ се разпада и в Пловдив

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Балонът „Слави Трифонов“ се спука! Неформалният лидер на партията на Дългия „Има такъв народ“ – Тошко Йорданов забърка нов скандал в регионалните структури. След като областните координатори в Северозападна България напуснаха организацията, сега се очаква тотален разпад и в Пловдив.

Причината е, че Йорданов е спуснал на челни места в пловдивските листи хора, които нямат нищо общо с града. Самият той е водач на две листи – в Пловдив и Пловдив – област, на второ и трето място в града са софиянци. Това са шахматистката Антоанета Стефанова и Теодора Пенева.

Реклама

Това е направено без да се вземе под внимание мнението на градската организация на „Има такъв народ“. Цели местни структури от Пловдивска област са абсолютно отвратени от действията на Йорданов и са изразили готовност да напуснат партията месец преди изборите за Народно събрание.

В последната седмица стана ясно, че Йорданов, по нареждане на Слави Трефонов, е забранил на местните лидери да правят каквито и да е публични изявления, включително и в социалните мрежи. От своя страна, лидерите на партията отказват да участват в предизборните дебати.

В петък Слави Трифонов е отказал покана на Бойко Василев за предаването „Панорама“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар