Бандитите от взривения банкомат в Бургас останаха без плячката – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма откраднати пари от взривения банкомат в бургаския жилищен комплекс “Славейков”, съобщиха от полицията. В хода на разследванията по случая служителите от отдел “Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас установяват, че не е извършена кражба на парични средства, намиращи се в терминала на взривения банкомат, предаде news.bg.

Припомняме, че банкомат беше взривен в бургаския квартал “Славейков” малко след 02:30 часа тази сутрин. Устройството се намира в помещение пред клон на банка. В съседство има още няколко банкови институции и застрахователни компании, както и денонощен магазин. Местните споделиха, че никой не е чул шум от взрива.

По случая са назначени множество експертизи – нарочна експертиза, множеството химически, физико-химични, трасологични и биохимични ДНК експертизи, чрез които да бъде уточнено взривното вещество и начинът, по който са нанесени материалните щети.

След получаване на сигнала за инцидента, района около блок 125 в бургаския квартал “Славейков” е бил отцепен. Иззети са записи от видео-охранителните камери, разположени в близост. Полицията търси свидетели на деянието.

Работата по случая продължава.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар