Банкянският тигър е беззъб

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Измисления потрес още от първия ден на новия парламент от хора, които са силно възмутени от “новите”, но на които простащината на довчерашната им икона и недостижим пример по безцеремонна дебелащина (Б. Борисов) не пречеше, няма да коментирам.

Но това, че решението за изслушване на премиера в Народното събрание упорито се популяризира от матросовците в парламентарната група на ГЕРБ, решени с телата си да бранят вожда от това да му бъдат зададени въпроси в пленарната зала, като нечувано унижение и подигравка е вече too much.

Ние, незаслепените от възедрата фигура, крехкия интелект и чупливото его на г-н Борисов, знаем, че той никога не е успявал да води диалог, никога не е участвал в дискусии, не знае що е то преизборен диспут и никога не е отговарял на въпроси, ако не може да доразвие тутакси “отговора” в характерния за него монолог на тема “правя магистрали” , “метро също ви правя” и “съм най-прекрасен, съм най-красив”.

В този смисъл матросовците от парламентарната група на ГЕРБ може би се борят единствено заради собственото си унижение, ако в един момент на г-н вожда им все пак му се наложи да развие нещо като смислен и конкретен отговор на депутатски въпрос, тъй като такова нещо май не му се е случвало за толкова години и е повече от ясно, че тези работи на него трудно му се отдават. Поради което Борисов “разговаря” с народа от джипа по народному. Което преди избори си беше хитро, не че помогна достатъчно. Иначе, ние отдавна си знаем, че банкянският тигър е беззъб, така че няма да сме изненадани.

  Автор: Ж. Иванова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар