Бареков изригна: Пладнешки грабеж! Вижте колко пари са откраднали хората на Борисов само от еврофондовете!

Николай Бареков
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Равносметката след 11 години членство на България в ЕС е буквално трагична и с почти нулева полза за народа.

Това написа евродепутатът Николай Бареков в профила си във Фейсбук.

„11 години в ЕС, 11 години бедност за хората и рай за управляващите. 30 милиарда евро „усвоени“ от фондовете, а от тях 27 милиарда безнаказано откраднати от управляващите.

От парите, които ЕС е отпуснал за България само 3 милиарда са действително изразходени по предназначение и то какво предназначение? Една част в малка, цялата в дупки магистралка и няколко все още недовършени водни проекта и мистериозни язовири, а една четвърт пък са отишли за метростанции.

И толкова!

Имаме и завод за боклук, но не работи. Цъфнаха градинки и площадки по големите градовете, направени набързо и до няколко години просто ще се сринат, защото няма пари за поддръжка, а плочките са трето качество и вече се чупят. Асфалтът и той се рони. По три пъти се преасфалтираха улици, а поръчките се даваха на „наши хора“, които вложиха повече пори в джоба си, а по-малко в ремонтите.

След като кметовете на ГЕРБ и Цветан Цветанов избягат в чужбина или влязат в затвора, всичко ще е рухнало, категоричен е Бареков и припомни, че дори новите автобуси в градовете са купени втора ръка от бракуваните в богатите европейски държави като Германия, Холандия, Швейцария. А за сделките са взети комисионни.

Изгубихме и 2 милиона българи, които избягаха в чужбина, за да се спасят от мизерията. Образовани хора се превръщат в евтина работна ръка и движат икономиката на Европа, но не и нашата.

Десетки български градове се обезлюдиха и заприличаха на села от градски тип. Видин, Монтана, Враца, Сливен, Ловеч, Ямбол, Разград, Хасково, Добрич, Шумен, Силистра и други окръжни градове са буквално празни. Всеки бяга в София, или в чужбина. България се превърна в интелектуален и кръвен донор на ЕС. Страната ни е изсмукана отвсякъде и не печели от членството си в ЕС, а само губи. Губи, защото парите отиват в джобовете на управляващите и техните кумове, баджанаци, спонсори и цялото изродено и алчно обкръжение на властта.

Кой е виновен? Политиците от партията, която е на власт? Те работят рамо до рамо с безскрупулните евробюрократи, но това наивният и прост масов избирател не го знае.

Умните и отчаяните бягат, за да оставят простите да избират наглите управници да ги доограбват, окичени във вечна власт.

България умира, категоричен е Бареков, а нейни гробокопачи са алчните управници и кохортата им.

Оставяме думите му без коментар…

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар