Барниръбъла: Вотът на недоверие няма да мине и Атака, и воля имат разум в главите си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Данаил Кирилов коментира вотът на недоверие който ще се внесе в Парламента от бившите му съпартийци от БСП в понеделник с думите:

“Това е пълна пародия измислена от Корнелия Нинова с цел да мобилизира една партия, която отдавна е доказала, че не е жив организъм. Искат да свалят Борисов от власт с единствената цел, да не могат да се случат реформите, които започнахме от Герб.

Сигурен съм, че в името на националната кауза депутатите от “Атака” и “Воля” ще покажат, че имат разум в главите си и няма да подкрепят вотът внесен от БСП и ДПС, които толкова години не направиха нищо за хората в тази страна.

Реформите в съдебната система ги плашат, плаши ги и факта, че Бойко Борисов е вече фактор в международната политика и световните лидери като Тръмп и Путин се съветват и с него, това много притеснява някои политически кръгове в България, които винаги са разчитали именно на противопоставянето на тези две държави в България.

Разделяха обществото на фили и фоби, нещо което Борисов ясно показва, че може и да не продължи повече, след като и Тръмп и Путин го уважават и искат и неговото мнение как да помагат на България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар