Барниръбъла: Омразата към ГЕЕРБ е навсякъде, защото в България останаха само хората, които ги мързи и мърморят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Корифеят на правната мисъл от Герб Данаил Кирилов, който е по – известен като повелителят на Белият Хакер, който джурка файлове и така създава закони направо ново прозрение, защо в България всеки мрази Герб.

Ето какво роди мисълта на човека преминал от редиците на лявото БСП в така нареченият дясно Герб:

“Искам да заявя, че с колегите в партията направихме анализ на ситуацията в България и защо така силно се преекспонира с темата омразата към партия Герб, въпреки категоричните резултати и ръстове, които бележи България в последните 10 години във всеки един сектор на нашето общество.

Анализирайки годините в които БСП и ДПС изгониха буквално хората с възможности от България, тук остана една маса от хора, които са мързеливи и предпочитат да мърморят, вместо да се хванат да работят и да се развиват. Ние в Герб отчитайки този анализ, заявяваме ясно, че ще създаваме още работни места и ще идват още инвеститори, въпреки факта, че онези които ги мързи да работят пак ще си намерят оправдание.

Да обвиняваш една партия и един лидер който дава всичко от себе си за България и показва невиждани ръстове всеки ден, е малко шизофренично, но това ни е наследство от кабинетите на всички преди нас и особено на онзи на БСП и ДПС, които изгониха буквално от страната всички, които искаха да работят, за да предизвикат поредните кризи в държавата, които вече 10 години решаваме неуморно всеки ден, ние от Герб”

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_698.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Барниръбъла: Омразата към ГЕЕРБ е навсякъде, защото в България останаха само хората, които ги мързи и мърморят

  • Е този наистина изкърти мивките!!!!! Окончателно се убедих, че в главата му има сиви клетки колкото в главата на една замразена скумрия !!!!!!

Вашият коментар