Барниръбъла с първи коментар след оставката: напускам и партия ГЕРБ, те са мизерници

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият вече министър на правосъдието в България Данаил Кирилов по известен като Барни Ръбала на българската конституция, даде няколко отговора на медиите, какво точно се е случило днес и защо се наложи да си подаде оставката.

 

Според Данаил Кирилов, Бойко Борисов е човек, който се доверява на хора, които дори не вникват в смисъла на думите му, те го подвеждат, но понеже са му приятели той затова им вярва.

 

Напускам не само поста министър на правосъдието, напускам и партия Герб сподели още Кирилов, за медиите и добави, че Борисов скоро може да остане само с разбойниците около себе си и вместо да се радваме на демократични мисли и решения, да гледаме отблизо как се превръщаме в бандитска страна.

Направих много за съдебната система в България, реформирахме секторите, но явно това което правих не се виждаше, защото хора които оприличавам на Спондж Боб имат повече влияние върху Борисов, отколкото ние в самата партия Герб. Тръгвам си с високо вдигната глава, защото знам, че съм блестящ юрист, който всички колеги уважават.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар