Баце освен прост е и страхлив.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Баце освен прост е и страхлив. Не смее да се кандидатира за президент, защото знае, че Радев ще го размаже. Затова сега се чуди кой нещастник да кандидатира за президентските избори.

Още преди една година предупредих от страницата си във Фейсбук, че мутро-ченгесарите готвят ген. Мутафчийски за кандидат-президент. Извайваха му образ на победител над Ковид-19, който ще победи и Румен Радев. Прочутият с изключителната си грандоманщина военен хирург /какво общо има специалността му с вирусологията?/ бе натрапван в униформа катаден от медиите чрез пресконференциите на НОЩ, които до такава степен дотегнаха, че предизвикаха граждански протести.

Като видяха, че черногледите му прогнози не се сбъдват, а и вирусът /мамка му!/ не се предава, мутро-ченгесарите първо облякоха в цивилни дрехи, а накрая напълно скриха Мутафчийски, за да го активират месеци по- късно пак. Та дано гражданите са забравили небивалиците, които изприказва и нищото, което свърши.

Аз лично много се съмнявам, че хирург може да окаже съпротива на военен летец, тъй като най-малкото ще трябва да обяснява защо прогнозите му за масова смърт не се сбъднаха и след като бе толкова велик как тъй Ковид-19 е още жив. Но пък и простотията и страхът у Баце са толкова големи, че ни най-малко няма да се учудя ако издигне Мутафчийски като конкурент на действащия президент. Тогава на таблото на ГЕРБ ще блесне с цялата си прелест една ОГРОМНА НУЛА, с което и окончателно ще приключи корумпираният мутро-ченгесарски проект – дано гори в Ада.

Емил Василев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар