Баце управялва. Да се разбира УНИЩОЖАВА!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тъй като Територията цъфна, върза и направо взе да окапва от просперитет, Баце отново отправи поглед към това, което разбира най-добре – мачлетата.

Смело решен като жълтоклюно патенце, той отново се срещна с футболни босове, този път на световно известния футболен отбор “Арда” – Кърджали. Без съмнение важен и належащ въпрос за решаване в проспериращата държава.

А че някакви прасета, някои от които бременни или току-що родени бебета прасчовци, се колят и цялата държава е потънала в кръв, а че някакви хора от село реват, докато колят животинките си и се чудят какво ще ядат зимата, е маловажен проблем за Баце. След като нарита румънците, че те са виновни и предизвика поредният дипломатически скандал заради простащината си, явно реши, че достатъчно е направил за проблема.

Баце управлява….та къде днес построиха завод до завода?

Или ги строят само по избори, а след това изчезват нанякъде?

А тези дни разбираме, че правителството има нови, страхотни идеи за тормоз върху матрияла. Никой няма право сам да си сменя гумата на колата под страх от сериозна глоба.

Нито да прави каквото и да било по автомобила си. А производителите на грозде да се готвят след свиневъдите. Ако не са лицензирани, ще им изкореняват лозята. И нямат правото да сеят лози, без благословията на Баце!

И никакъв алкохол – ни ракия, ни вино, без лиценз не може да се продава. Домашно вино и ракия – йок! Ей това е положението!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук профил на Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар