Бачорски и любимата му Атанасия Ангелова вдигат пища сватба – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Собственикът на една от най-крупните компании за професионално почистване Даниел Бачорски и любимата му Атанасия Ангелова вдигат пища сватба. 

Двамата са заедно от 4 години и половина и имат едно общо дете – Даниел, който е на 2 годинки. Даниел Бачорски има още едно дете-момиченце, което е от предишната му връзка. Едва сега, младата двойка най-после са готови да кажат заветното “Да” и то не къде, а в сърцето на град Комо, Италия. 

“Ще бъдем в топ 7 на вилите за сватби на Комо”, сподели бъдещата булка в предаването “Преди обед” по bTV. 

На сватбата ще присъстват само най-близките на младоженците. Покани имат 40 човека. Семейството прави компромис с много от условията за предстоящата сватба, само за да може тя да бъде на конкретната локация.

“На сватбата не може да има оркестър, певица и дори венец от изкуствени цветя”, сподели възмутена Атанасия, но това е нещото, с което трябва да направят компромис, ако искат да направят сватбата си там.

Атанасия е подготвила две рокли за своята мечтана сватба. Едната е по-обемна и ще бъде само за честа с церемонията. Втората ще направи близка приятелка на семейството, топ дизайнерката София Борисова. Меден месец не са планували, защото те всеки месец пътуват до известни дестинации и кътчета по целия свят. 

Един от най-трудните моменти за връзката им е заснемането на уеб предаването “Златната ябълка”.

“Бяхме пред раздяла”, призна Атанасия.

Тогава тя е в много труден в здравословен аспект период от живота си и не успява да реагира подходящо на случващото се около снимките на предаването.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар