Бащата на закопчаната дознателка изригна срещу колегите си в полицията със страшни закани!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държа да е ясно. Аз не съм съсипан от детето си, а от поведението на тези, които правят опити да съсипят нея и семейството ми със скалъпени лъжи, измислени обвинения и балони, водени от користни цели, за които скоро ще разкажа.

Това заяви бившият шеф на Охранителна полиция в ОД на МВР и баща на арестуваната дознателка Розалина Кьосева – Георги Кьосев, съобщава Struma.com.

“Едно усмихнато момиче, каквото е дъщеря ми, предизвика невиждана злоба, защото работеше добре, работеше много. Всеки, който познава дъщеря ми отблизо, знае какъв човек е тя. Това, че е имала злощастната съдба да се влюби в неподходящ човек, който не искам да квалифицирам, не им дава право да превръщат грешката на младостта и в престъпление… Дъщеря ми не е престъпник и аз заставам зад детето си.

Омерзен съм и съсипан не от нея, а заради злобата на колеги и хора от системата, причинили това на семейството ми, съсипан от разпространяваните най-отговорно лъжи и обвинения без доказателства, съсипан съм от лошотията, злобата и желанието за мъст, насочено срещу дъщеря ми и разбира се срещу мен”, категоричен е Кьосев.

“Не е нормално да се разпространяват небивалици по мой адрес, да се притискат колеги да доносничат за личния и живот. Аз съм баща на две дъщери, посветил съм живота си на тях и каквото и да направят ще съм зад децата си. Жалко е, че в нашата система има хора, които се хранят с чуждото нещастие, има хора, които престъпно се бъркат в личния живот на хората. Сигурен съм, че от тези обвинения, с които тикнаха детето ми при онези, които тя е изпратила в ареста, няма да излезе нищо. Но това, което те направиха с дъщеря ми наричам дързост, цинизъм, граничещ с невероятна жестокост. Скоро ще повдигна завесата и ще ви разкажа кои имаха интерес това да се случва със семейството ми”, заяви бащата на Розалина Кьосева.

Припомняме, че дознателката беше задържана на работното си място след разследване на Вътрешна сигурност и прокуратурата. Обект на разследване бе връзката и с криминално проявения Владимир Бойчев-Боклука, който излежава присъда в затвора. Обвинителите твърдят, че Кьосева е изнасяла информация към любимия си, с което и извършила престъпление срещу правосъдието, извършила е престъпление по служба, но не стана ясно какво е последвало от извършените от Розалина Кьосева действия и кой е пострадал от тях.

Преди дни Районният съд я остави зад решетките, а другата седмица Окръжният ще гледа отново мярката и за неотклонение. Баща ѝ Георги Кьосев, който е емблематичен за системата полицай, дългогодишен ръководител на Охранителна полиция, депозира оставката си в деня, в който трябваше да се гледа мярката и за неотклонение в съда. Случилото се е без прецедент. Обект на разследване е една забранена любов, хвърлила една младо момиче в ареста, където са част от истинските престъпници – ограбвали, изнасилвали, убивали и пребивали човешки същества. Другата част от криминалните злодеи обаче са на свобода.. А Розалина Кьосева е зад решетките.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар