Бащата на Меган Маркъл я засипа с обидни думи – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да отнеме титлата на херцогинята на Съсекс и заяви, че тя е „обидила“ кралското семейство с изненадващото ѝ интервю пред Елън Дедженеръс.

Томас Маркъл се е почувствал „засрамен“, докато е гледал интервюто на дъщеря си.

Той нарече представянето на бившата актриса „глупава каскада“ и е категоричен, че тя е „обидила кралицата, кралското семейство и британския народ“.

По време на интервюто Меган остави група улични търговци с отворена уста, след като пя и танцува пред тях, наричайки себе си „мама“ като част от шега със скрита камера по време на шоуто на Елън Елън Дедженеръс.

Говорейки пред таблоида Sun Томас Маркъл заяви:

„Тя обиди кралицата, кралското семейство и британския народ. Направи се на пълна глупачка и трябва да загуби титлата си. Обичам дъщеря си, но представянето ѝ беше нелепо“.

По време на интервюто Меган заяви, че като начинаеща актриса е имала стара счупена кола, от която е трябвало да излиза през багажника, но баща ѝ опроверга тези твърдения. Той е категоричен, че това не е била „разбита стара кола“ и подчерта, че дъщеря му „имала много помощ, когато е започвала в Холивуд“.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар