ББ беше голяма гавра с българския дух и дългогодишните му престъпления надхвърлят всякакви граници на човешка търпимост

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съвсем скоро ББ и разбойниците му ще получат жадуваните почти милиард европомощи, свързани с политическо-медицинската хистерия и Ковид ще изчезне от нашите земи.

Ще изчезне така, както се и появи – помнете ми думата! ––––––––––––––––––––––––

Ще изчезне и самия евро-крадльо, но милион некадърници и лентяи, които интегрира умело в държавната система с порочна цел, ще останат. Те ще бъдат метастазите с които трябва да се борим и лекуваме, защото Ковид ще убие около 20 000 човека – както всеки друг непознат вирус, но метастазите на организираната и охранявана от Брюксел политическа престъпност ще погуби в следващите години повече от милион невинни души. По моята статистика!

–––––––––––––––––––––––– ББ беше голяма гавра с българския дух и дългогодишните му престъпления надхвърлят всякакви граници на човешка търпимост.

Той ще потъне в морето на забравата, където е мястото му, но боросовото гробище ще продължи да бъде наш дом, надежда и наша родина България. Да му мислят следващите управници, защото търпението е напълно изчерпано и нашата балканска плевня ще се възпламени от най-малката искра на повторение и продължение на статуквото. Вече имаме сетива! Това статукво го искаме само мъртво. Истински мъртво.

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар