Беглецът Пелов изпрати писмо, докато всички от МВР го търсят и разбуни кошера

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Абсолютната неграмотност на двама от министрите на Бойко Борисов Цецка Цачева и Валентин Радев отново кънти с пълна сила, вместо да врегнат всички в МВР и Правосъдната система да издирят беглецът Пелов, те некомпетентните от вчера ни обясняват как на писмото му, щяла да се прави експертиза?!

Интересно ни е като направят експертизата какво ще докажат, че беглецът се гаври с тях или търси истината за себе си, докато праща писма до всички институции и телевизии с национално покритие в България.

Синът на Пелов още вчера направи експертизата на писмото на баща си и заяви това е неговият почерк, но явно Цецка и Валентин Радев трябва да похарчат ресурс на държавата за да доказват вече доказаното.

И докато такива некомпетенти личности ни управляват и ни занимават със себе си и своите заключение, като нищо може да се окаже, че Братя Галеви и те са изпратили писмо до президента, омбудсмана и телевизиите в България с което направо да разрушат кошера, защото

Пелов пише само за един зам. директор на затвор, но той е нямал такъв достъп до нещата като братя Галеви, които могат да напишат естествено много неща и за Бойко Борисов и цялата му Шайка.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар