Бедността е най-справедливото наказание за простотията!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прост народ лесно се управлява!

Както е казал премиера „вие сте прости, ама и аз съм прост“, ама не толкова, нали? Бедни сте, защото позволявате на едни хайдути да ви управляват и грабят, и грабят. Десет години какво се промени? Повече данъци, повече такси. По-високи цени на ток, вода и парно както и на храните и услугите, всичко се вдигна по три, а заплатите са си същите, но пък пенсиите на инвалидите поне намалиха. Над 100 000 мъртви души гласуваха в несъществуващи секции, но на протокол ги има и в страната е така като според непотвърдена информация общият брой на умрелите дето гласуват са 760 000 заедно с гласувалите Роми по съвест и контролираният вот.

Не знам на какво се хвали Бойко Борисов, че били първата партия в страната? Едно обаче е ясно, че бедността е най-справедливото наказани за простотията и това не са наши думи, а на Роналд Рейгън.

Пирът на ГЕРБ по време на чума продължава като цялата държава е в хаос и безредие – няма закони за едни, а за други измислят закони. Няма насита за едни, а за други насъщен няма като така се преразпределят благата в страната и всичко това, защото едни не искат да гласуват, а после псуват. Ако всички гласуват корпоративният и партиен вот ще се стопи и тогава няма да управляват ГЕРБ. Но бедността е справедлив урок за съжаление за всички – цената я плащаме всички за апатията и ниската избирателна активност.

Докато Ромите гласуват по съвест и мъртвите пускат бюлетини така ще е, ако някой ден живите гласуват друго ще е!

Blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар