Безжичното зареждане на OnePlus 9 ще запълва батерията за 43 минути

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

OnePlus продължава да разкрива подробности около очакваните следващата седмица смартфони от серията 9, като днес стана ясно какво зареждане ще предлагат те. Китайците потвърдиха, че въвеждат 50 W безжично зареждане, което ще може да запълва батерията за доста под 1 час. 

Оказва се, че новите модели OnePlus 9 ще поддържат 50 W безжично зареждане, което ще бъде възможно с нов аксесоар на същия производител. Подложката ще може да запълва батерията на устройствата от 0 до 100% за едва 43 минути. 

Освен това смартфоните ще поддържат и супербързо жично зареждане, което ще осигурява заряд догоре в рамките на 29 минути. 

OnePlus 9

Батерията, за която говорим, всъщност ще бъде с капацитет 4500 mAh, потвърдиха още от OnePlus, което не е някакъв връх, но е съвсем ОК по днешните стандарти. Разбира се, предстои да разберем колко време живот ще осигурява тя с едно зареждане. 

OnePlus 9

Премиерата на OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro, както и на първия смартчасовник на компанията, е насрочена за 23 март, но не е сигурно, че ще остане нещо скрито дотогава. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар