Безобразие! Спортният министър „Руди Гела“ шутира федерациите, но се среща със спортен клуб без лиценз и с наказателно постановление!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Как някой, към който има множество заведени жалби, оплаквания и сигнали към Община, Прокуратура, РУ МВР, РАгенция по закрила на детето, бива приет по дънки и маратонки за снимки от Министър, а когато експерти имат нужда да споделят проблеми и нередности, биват изпращани към някой асистент?!

Уважаеми Министър Радостин Василев,

поради такива ли причини прекратихте служебните правоотношения на работещи, квалифицирани експерти от няколко Дирекции?!

Няма време вече 4-ти месец да се преведе финансирането за Олимпийска, спортна подготовка на федерациите и заповедите  за спорт за децата в свободното време и деца в риск, да се разрешат конфликтите с водещи Български спортни федерации, но дълги разговори със заличени клубове и треньорка и инструктурка, които упражняват психологически тормоз върху дете, които обиждат и заплашват граждани и колеги, които си служат със неверни твърдения и манипулации, явно имате.

Моля, някой информиран да ми обясни, защо в сайта на БА Триатлон НЕ фигурира като член клуб от Велинград на име Делфините:

https://bat.triathlon.bg/%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b1%d0%be%d0%b2%d0%b5/?fbclid=IwAR1d83xbaDGoL7ayAaH0iTBa4HJx8VhVGNLjRnEmmXkGMy1SpwM6Je-Vr6Y,

а в Регистъра на ММС, в сектор ЗАЛИЧЕНИ фигурира СКПС Делфините, гр. Велинград, председател Моника Трифонова.

 

Когато доказателствата говорят, дискусиите са излишни!

Защо ли Радостин Василев отказа среща с Президента на БФ Плувни спортове, но намери време за посетителките от Велинград?!

Боряна Разсолкова

 

 

 

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар