Безобразни лъжи бяха изговорени на брифинга на полицията, с цел да се заблуди обществото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Безобразни лъжи бяха изговорени на брифинга на полицията, с цел да се заблуди обществото и да се създаде разделение между хората.

Основната цел обаче беше да се всее страх.

Ултраси с качулки нямаше, натрупване на камъни и бутилки също, още по-малко желание да бъде проливана кръв, както твърди шефът на СДВР. Не е истина, че жените и момичетата са използвани за „жив щит“. Няма да коментирам и смешните твърдения за велосипедисти, които „поддържали радиовръзка“, за да уведомяват „организаторите на блокадата“.

И последно: На първия брифинг сутринта излъгаха, че задържани няма, а сега обявиха за задържането на Ники Стайков за „съпричастност към вандалски действия“.
На Орлов мост е пълно с камери. И ако твърденията на полицията бяха верни, можеха да покажат записите и да ги потвърдят. Но тъй като МВР за пореден път лъже и манипулира, такива записи от камери няма да видите (По-рано днес МВР вече разпространи записи от Орлов мост).
Едно ще Ви кажа – умрели сте от страх! Но още по умрял от страх е Бойко Борисов. Власт, която се държи на лъжи и палки е обречена.
Свидетели сме на това, че МВР продължава да манипулира и лъже така, както го правеше в Росенец, така както го направи за конференцията на ГЕРБ. Жалките им сценарии нямат да спрат хората.
Искаме оставка на Гешев и Борисов и ще я получим!

Ивайло Мирчев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар