БЕЗОЧИЕ! Павлова пак избуха: Да се намалят пенсиите, за да спасим държавата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„Възрастните хора с радост трябва да приемат пенсиите им да бъдат намалени и да са сигурни, че отговорният им жест ще допринесе за оправяне на положението в България…”

Такава теза разви неотдавна в ефира на БНР Лиляна Павлова

Имате ли срам и съвест, госпожо, и реална оценка за живота на възрастните българи. Както и съчувствие към „богатите” пенсионери, та давате такива безумни препоръки?

Темата за унищожаването на старите хора в България най-безотговорно се лансираше и от администрацията начело със служебния социален министър.

Дори беше сметнато как ще се попълни бюджетът, ако се отнемат инвалидните пенсии, които по твърде скромен начин допълват пенсията за прослужено време и възраст.

Как ли ще разсъждавате, г-жо Павлова, ако вие  лично сте инвалид, доведен от съдбата до пълна безпомощност? Не ви ли е страх от възмездие? Ами ако срадате от рак и имате нетърпими болки? Да ви пази Господ!

А за да се попълни бюджетът ние, „богатите” пенсионери, предлагаме депутатите да са 140, всяка парламентарна група да има от две до пет коли, да се премахнат партийните субсидии.

Много други възможности има България да стане нормална държава, но вие, дами и господа властници, сте слепи и глухи за мъките на народа.
К. Даскалова, София
Източник: ПИК

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар