Безспорен факт е, че формации като ПП и ДБ правят всичко възможно, за да не бъдат изпълнени българските национални интереси

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предстоящите предсрочни парламентарни избори ще имат смисъл само ако доведат до изваждането от управлението на страната на партии, които обслужват най-вече соросоидните мрежи за влияние в България.

Безспорен факт е, че формации като ПП и ДБ правят всичко възможно, за да не бъдат изпълнени българските национални интереси. Фиксацията на премиера Кирил и екипа му да свалят ветото над Скопие говори само за едно – тези хора следват чужди инструкции и няма да се спрат дори и пред национално предателство, за да изпълнят поръчението.

Ето защо след изборите подобни формации трябва да бъдат държани максимално далеч от управлението, ако искаме да опазим България. Силно се надявам, че именно партии, които се опредят като национално отговорни, като „Български възход“ и „Възраждане“, ще имат достатъчно добро представителство в следващия парламент, за да не бъде допуснато съдбата на България да попада в ръцете на политическите разклонения на чужди НПО.

Петър Волгин

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар