Безстрашен! Доц. Мангъров отвърна на удара и размаза COVID „феновете“ като хлебарки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-големият противник на истерията около коронавируса Атанас Мангъров отвърна на удара. Той твърди, че от собствената му болница лъжат.

 

Преди няколко дни от Инфекциозна болница отговориха на запитване на журналисти, касаещо дали доц. Мангъров е посещавал Ковид зоната, както каза пред Мария Цънцарова. Лечебното заведение отговори, че той никога не е бил там и ще му поиска писмени обяснения за думите му.

Доц. Мангъров обаче бе потърсен веднага след това за коментар. Пред „Евроком“ той каза, че това, което от Инфекциозна болница са написали, са глупости и много пъти е бил в Ковид зоната.

„Аз не работя в тази зона, не съм на първа линия и не получавам по 1000 лв., но клиниката ми е там и всеки ден минавам оттам.“ – отсече доцентът.

Той е възмутен от клеветите по негов адрес и ги смята за поредния опит да му затворят устата. Както е известно, за много хора Атанас Мангъров е единственият светъл лъч в цялата Ковид истерия.

Атанас Мангъров
Доц. д-р Атанас Мангъров няма страх от нищо

Доцентът за пореден път се доказа като безстрашен. Пред „Евроком“ той обяви, че директорката на Инфекциозна болница проф. д-р Татяна Червенякова е в отпуск, въпреки че всички лекари от първа линия бяха помолени да останат на работа.

Проучване на „Евроком“ установи, че директорката ще бъде на работа на 2 ноември. Не е ясно тогава как от името на болницата е отговорено, че Мангъров не е бил в Ковид зоната.

Доц. Мангъров е началник на Детската клиника към Инфекциозна болница. На практика над него е само проф. Червенякова, но това не му пречи да се опълчи и на нея.

Нищо чудно, след като директорката се върне на работа, Атанас Мангъров да бъде уволнен, тъй като той е във война със своите колеги и дори с началника си.

Припомняме, че Атанас Мангъров обяви болниците за търговски дружества, които приемат пациенти само заради заплащането. В кюпа е и Инфекциозна болница и най-вероятно това е преляло чашата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар