Без майтап: Жената на Пацо Шнорхела продава хапчета за разстройство

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Със здраво и сплотено семейство може да се похвали кандидатът за премиер на Слави. Наглецът Пацо Шнорхела, който гордо заяви, че България не е имала министър-председател като него, всъщност спокойно може да бъде описан като човек от народа, който доскоро води съвсем обикновен живот.

С една забележка – има огромно желание да влезе в политиката или да стане известен, заради което се явява на кастинг за политици при шоумена. Специалистът в търговията с шнорхели и плавници е женен за поетесата от Шумен Бояна Николова, от която има две деца – момче и момиче. Баткото Никола, е ученик в елитна столична гимназия.

Познати на двойката разкриват, че искрите между Пламен и Бояна плават именно в Шумен, където бъдещият политик и любимата му завършва средното си образование. За съпругата на евентуалния премиер се знае, че има издадена стихосбирка “Думи в сребърна кутия”.

Бояна се занимава с поезия от доста години, като още през 2004 година е открита от големия Любомир Левчев.  Тогава в началото ме впечатли със своята свежа оригиналност и близост до естествените звезди. Днес литературата ни, жадна за нови пътища, ще открие в тази “Кутия” нови съкровени съкровища от думи. Вярвам, че бялата птица на Бояна ще покаже пролетта дори на моята есен”,  пише Левчев за стихосбирката на Бояна, която е израснала в семейството на учителка по литература и термист.

От профила на поетесата в професионалната социална мрежа и Линкидин научаваме обаче, че тя е далеч не се занимава само с писане. Бояна се води Бранд мениджър в компания, представител на серия натурални хранителни добавки на растителна основа. Сред продуктите, които предлага, има за подобряване на съня, паметта, функцията на простатата както и за по-лесно и безболезнено прочистване на стомашно-чревния тракт.

Впрочем, ако Пламен Николов стане премиер, Бояна ще е втория човек, свързан с политиката, който се грижи за правилната функция на червата ни. Бившият служебен министър-председател Огнян Герджиков написа стихче, озаглавено “Запек”, вдъхновен от стомашните проблеми на внука си Александър: “Без да мислиш, без да чакаш, трябва ти да се изакаш”,  гласеше легендарното творение на Герджиков.

Иначе в свободното си време настоящият кандидат за премиер Пламен Николов и жена му отделят за децата си доста време – организират си разходки в гората и пътувания из страната. Страстни почитатели са на рок музиката и когато решат да разпускат, могат да бъдат засечени в известен рок бар, който се намира в близост до Южния парк в столицата.

Източник: в. “Галерия”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар