Белгийският премиер: Спрете парите от ЕС за България, храним мафията

България, Европа, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Белгийският министър председател Шарл Мишел днес също като австрийският канцлер е представил идеята да бъдат спрени парите от Еврофондовете за страни като България.

След Брекзит бюджета на Европа ще има нужда от нови капитали, а страна като България например вместо да прави икономика и да бележи реално ръстове, нагажда всичко на книга.

Тяхното правителство спазват правилата на Европа, но само по документи, наши сънародници в България отдавна ни информират, че парите от Еврофондовете се усвояват от една шепа хора от олигархията свързани с политиците им и затова е редно парите да бъдат изцяло спрени, докато не се направи цялостен одит на всичко похарчено.

Трябва да затегнем коланите ние в Белгия ли, за да може такива страни като България да получават средства, за да ги крадат там олигарсите им, аз не считам че това е правилно е коментирал още Шарл Мишел пред белгийските медии.
Източник: Хак Нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Белгийският премиер: Спрете парите от ЕС за България, храним мафията

  • Нека да ги спрат. Освиниха се тези крадливи говеда. Може пък тогава да вземе да случи нещо , като малка революцийка и да се оправим. Знае ли човек. То не бе лрадене не бе чудо, а дано им изсъхне кшаденчето

Вашият коментар